7. jul, 2022

Marie Crevits: Lezing spiritualiteit kent geen leeftijd

Maandag 4 juli hadden wij Marie Crevits bij ons voor een lezing over spiritualiteit.

Marie is een liefdevolle vrouw uit België die kwam vertellen over hoe haar vader de verlichte meester Meester Morya heeft gechanneld en uit die channelings heel veel boeken zijn gekomen.

Ze vertelde hoe Meester Morya ons wil laten weten hoe je met simpele oefeningen meer rust en liefde in je leven kunt brengen. In eerste instantie liefde voor jezelf zodat je het daarna door kunt laten stromen naar anderen.

O.a. oefeningen in stilte. Hoe je met een paar minuten per dag stilte al verandering in je leven kunt aanbrengen zonder lange meditaties of hoge eisen te stellen aan jezelf.

Hoe je een gedachte vanuit je hoofd naar je hart brengt waardoor je er bewust licht op laat schijnen en de lading van je gedachte positief wordt. Enkel door hier bewust mee bezig te zijn.

Voorbeelden van uitspraken van Meester Morya zijn o.a. "De kracht van liefde werkt in stilte",  "Alles wat op jouw weg komt, zal jou weer iets nieuws bijbrengen", "Geloof niet altijd wat anderen zeggen. Durf in je eigen leven te staan, dan kan je vooruit" en "weet dat de liefde een kracht is die jou kan leiden en dat je die kracht kan vinden in je hart"

Verder legt Marie uit hoe belangrijk het is om zuivere intenties te hebben. Hoe zuiverder je intenties, des te mooier je manifesteert en hierdoor krijg je een zuiver leven.

Ga liefdevol om met jezelf en je omgeving en blijf uit oordeel. Maak tijd voor de dingen die je belangrijk vindt in je leven en durf te kiezen. Als je durft te kiezen, dan durf je te leven.

Leer je eigen intuïtie te volgen en vanuit je hart te leven. Leer de juiste gedachten te hebben zodat je steeds meer liefde voelt, naar jezelf en naar anderen.

Deze lessen en meer heeft Meester Morya ons bijgebracht, eerst via de vader van Marie, Geert Crevits en nu worden deze waardevolle lessen doorgegeven via zijn dochter Marie.

Van de channelings zijn nu 16 boeken geschreven en er zijn kaartendecks en cd's. Vele mogeluckheden dus om wijsheid op te doen zoals die voor ons is achtergelaten en sluit helemaal aan bij de nieuwe tijd waar we nu naartoe gaan. Een tijd waarin we liefdevol zijn naar onszelf en naar anderen, ongeacht onze verschillen. 

Een leven waarin we onszelf steeds beter leren kennen en steeds meer loskomen van oordeel en alles wat geen liefde is.

Wij danken Marie voor haar komst en we wensen haar in het najaar nog eens te mogen verwelkomen voor een lezing.