6. okt, 2022

Presentatie Anton Teuben Schumann Resonantie 4 oktober

Dinsdag 4 oktober gaf Anton Teuben een Lezing/Presentatie over de Schumann Resonantie. 

Meer dan 80 mensen kwamen hier om meer te leren over de Schumann Resonantie en hoe je dit kunt inzetten om je zelfgenezend vermogen te activeren. Anton heeft veel verteld en uitgelegd en we hebben met zijn allen geoefend hoe we de Schumann Resonantie in kunnen zetten. De meeste mensen hebben door alles in het leven gaten in hun aura. Door de Schumann oefeningen te integreren en hier dagelucks zoveel mogeluck tijd aan te besteden kun je de gaten in je aura helen en hiermee herstel je niet alleen je aura, je maakt ook je chakraś schoon en zet je jouw zelfherstellend vermogen weer aan. Als je weet hoe je de Schumann Renonantie in kunt zetten kun je zoveel helen op alle vlakken dat je een veel gezonder en gelukkiger mens zult zijn. Je komt door de oefeningen veel hoger in je energie te zitten, je kunt trauma helen en lichameluck opschonen. 

Vanwege het feit dat wij snel volgeboekt waren geeft Anton een lezing in Annen op dinsdag 23 oktober. https://denoorderbron.nl/evenement/lezing-schumann-resonantie-door-anton-teuben/

en op 25 oktober in Appingendam https://schumanninstituut.nl/dinsdag-25-okt-anton-teuben-in-appingedam-over-de-schumann-resonantie/

Het was een bijzondere avond met een hele mooie groep. Op zaterdag 26 en zondag 27 november geeft Anton de Schumann Resnonatie cursus in Nieuwetijdscafe 13 en hier zijn nog plaatsen voor. Het loopt snel vol dus als je hier bij wilt zijn wacht niet te lang met aanmelden.

Wij hebben een heerlucke avond achter de rug met een prachtige groep en de cursus in november zal zeker ook een succes worden.

Last but not least, Wendy heeft de opleiding trainer/coach gedaan en gaat ook starten met presentaties en cursussen geven in Gasselternijveen.