"Vraag het aan Morya"

Levensverdieping en wijsheid van MORYA.

Meester Morya spreekt over alle onderwerpen die te maken hebben met het beleven van spiritualiteit in het dagelijkse leven. Mensen die bewuster willen gaan leven vinden in zijn teksten leidraad over hoe ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot een krachtig, meevoelend en inspirerend persoon die alle situaties van het leven aankan.

De teksten van Meester Morya zijn een onuitputtelijke bron van wijsheid en inzicht die je op elk

moment van de dag kan raadplegen.

Hier online en helemaal gratis via onderstaande link 

https://mayil.com/Morya-kaartjes/vraag-het-aan-morya.php 

 

“Wat jij, lezer, meemaakt is uitzonderlijk. Zoveel spiritualiteit als je nu te verwerken krijgt, is zeldzaam op deze wereld.”

Meester Morya

 

Er is een ruime keuze aan boeken, werkboeken, kaartensets, Spiritueel Dagboek en luister-cd’s.

Alles is op voorraad in NieuwetijdsCafe Cafe 13

Neem alvast een kijkje op www.mayil.com

 

“... dat is de bedoeling van het leven: dat je steeds bewuster wordt om je voor te bereiden op de nieuwe tijdperk”

Meester Morya

 

Morya.org is een perfecte plek om op allerlei manieren te proeven van de boeken van Meester Morya, met pagina's rond:

- Kennismaking

- Vraag & antwoord

- Meditatie

- Video's en Podcasts

- Volle maan brieven

- Werkboek-oefeningen

- en veel meer!

 

“Zoek naar mensen met wie je een vertrouwen kan opbouwen en met wie je kan spreken, met wie je in een wisselwerking kan staan zodat je vlugger kan evolueren.
Als je de weg alleen gaat, gaat het trager.”

 

 

 

“In de eerlijkheid die je beleeft zal je zeer zeker een aantal momenten kennen die fantastisch zijn, die heerlijk zijn, die schitterend zijn op zich, en van daaruit kan je dan een grote stap zetten.
Heel veel is mogelijk op deze aarde, en dat is ook wat de hemel wil.
Een stukje hemel moet naar deze aarde kunnen komen, en dat kan alleen op lijnen van geduld, op lijnen van liefde, op lijnen van licht, en dit is aanwezig in een groep waar mensen samen zijn die eerlijk zijn.”

 

 

Meditatie voor de volle maan van 13 juli 2022:

Meester Morya,

"In je ziel kan je het flitsende verlangen hebben om dit en dat te doen - het zijn heel subtiele momenten van intuïtie, een bliksemschicht van inzicht die door je gaat: ‘dit moet ik doen en niemand houdt mij tegen.’

Maar als je eraan begint, glijd je weer in je gedachten, in je gevoelens en in de werkelijkheid van deze aarde. Het kan zelfs zijn dat er van je oorspronkelijk idee, van je intuïtie niets overblijft nog voor je eraan begint.

Dat komt omdat er geen vreugde mee gemoeid is, omdat je het niet hebt gezien als een stukje van jezelf dat je daar gevonden hebt. En dat moet nochtans kunnen gebeuren, telkens en telkens opnieuw: dat je leert te houden van het leven in je eigen oorspronkelijkheid en leert plaats te maken voor die momenten van vreugde die er zijn, die momenten van diep inzicht die uit jouw ziel naar jou toe gebracht worden, zodat je leert te houden van het leven zoals het in werkelijkheid is.

Dat wil niet zeggen dat je een dromerig iemand wordt. Integendeel, je werkt vlug en je ziet: ‘dit en dat moet gedaan worden’, en voor jezelf weet je: ‘zo moet ik het aanpakken, daar hoef ik niet aan te twijfelen.’

Maar als je niet oppast, komen daar telkens jouw gedachten tussen die gevormd zijn op deze aarde: ‘ja, maar die heeft dit gezegd en mijn moeder heeft dat gezegd en mijn vader…’ enzovoort. Dan ga je weg van je intuïtie, ga je weg van je eigen oorspronkelijkheid en kom je in een gevecht dat je bijna altijd verliest omdat de gedachten je triest kunnen maken en de gevoelens ook en omdat je dan eigenlijk je eigen oorspronkelijkheid, je eigen inzichten verloochent.

Het is niet nodig dat je zo leeft. Je kan de weg afleggen in jezelf naar de dingen die oorspronkelijk zijn, die goed zijn, die deugddoend zijn omdat je in deugd leeft, en die maakt dat je dan inderdaad een objectiviteit kent zodat je weet: ‘zo is het leven, ik moet het niet leren op school, ik moet het weten voor mezelf, zo is het.’ "

 

Meester Morya


Geert Crevits, bron: Morya Kracht 1: Kiezen om jezelf te zijn, fragment uit hoofdstuk 12: 'De sleutel van je kracht' © Mayil.com