Lezing oude mysteries & energieën door Ard Pisa

Een inspirerende 2 ½ uur durende lezing over mysterieuze bouwwerken zoals piramides, stenen cirkels, menhirs, indrukwekkende tempels, hunebedden en andere imposante en mysterieuze oude bouwwerken gegeven door Ard Pisa.

Ard neemt je mee op een virtuele reis over de planeet en deelt met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante en mysterieuze bouwwerken....
 
....maar vooral onthult hij een aantal  ongelofelijke geheimen van bijv. de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de Giant tombs op Ancient Sardinië, stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk.
 
En met als uitsmijter: Roemenië, waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat, als wachter voor de meest ongelofelijke plek die ooit op Aarde gevonden is.
 
Ard Pisa is onder andere actief als onderzoeker, auteur en spreker.
 
Eén van zijn passies is de oude geschiedenis met haar piramides, sfinxen, stenen cirkels, hunebedden, tempels en andere zeer oude mysterieuze bouwwerken van zeer grote stenen gebouwd (megalieten genaamd).
 
Een aantal jaren geleden kwam hij achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide en dat piramides over de hele wereld zijn te vinden.
 
Zijn wereld ging helemaal op z’n kop toen hij in 2017 voor het eerst de Bosnische piramides bezocht.
Na zijn eerste bezoek aan Sardinië, wist hij dat hij lezingen moest gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.
 
Geïnteresseerd?
 
Op woensdagavond 7 december vanaf 19:30 uur wordt deze lezing gehouden in het Nieuwetijdscafe Dertien.
 
U kunt zich voor deze lezing aanmelden via onderstaand mailadres en de kosten voor deze avond bedragen €10,-.
 
Aanmelden via mail: nieuwetijdscafedertien@gmail.com@gmail.com of telefonisch 06-55174316

Deze lezing wordt U aangeboden door Nieuwetijdscafe13 te Gasselternijveen.